MAASSTRAAT 103

Amsterdam, North Holland 1078 HH The Netherlands

020-673 1800

Open mobile navigation

Testimonials

Health4Life Chiropractic Team

Maarten Oosterhoff 5 maanden geleden
Na twee jaar rondgelopen (dryneedling, fysio etc) te hebben met een stijve en pijnlijke schouder, weer bij Dr Jahani terecht gekomen. Na een eerste uitgebreide analyse was de eerste behandeling direct raak. Pijnloos en ruimte om te bewegen.
Ervaring en kennis blijkt uit al zijn acties en oefeningen.
Nu 10 behandelingen later weer alle ruimte en vrijheid. Pijnloos en het voelt weer als 'ruimte' in mijn systeem. Toch maar vaker komen voor regulier onderhoud.

Niels van Opzeeland 6 maanden geleden

Dr Jahani en zijn team hebben mij fantastisch geholpen met de voorbereidingen voor de halve marathon van Amsterdam. Door een verkeerde houding verkrampten mijn kuiten bij het hardlopen. Door de combinatie van chiro, deep tissue massages en aangepaste zooltjes kon ik de hele wedstrijd pijnvrij hardlopen. Binnen twee weken van nog geen km hardlopen naar 21km pijnvrij!
Ik kan iedere sporter aanraden bij Health 4 Life een check-up te laten doen. Het heeft mijn sportleven veranderd! Dank Dr Jahani en je team!

Pauline de Leeuw 10 maanden geleden

Tijdens mijn zwangerschap heb ik heel erg veel rugpijn gehad en ben ik via google bij Health 4 life terecht gekomen. Ik kon mij op dat moment bijna niet meer bewegen en moest huilen van de pijn. Na een intensieve behandeling (in het begin 2x per week en daarna 1x in de 2 weken) ging dit al heel snel beter. In de maanden na mijn zwangerschap merkte ik dat ik weer stijver werd en heb ik meteen weer een afspraak gemaakt. Volgend de dokter is het iets wat je moet bijhouden en dat geloof ik ook echt.

Liam van der Schaaf 9 maanden geleden
Voor langer dan 1.5 jaar heb ik erg last van me rug gehad. door een uitdroging in me ruggengraat (l4 en l5) met zenuw uitstraling naar me linker been. ik ben er nu ongeveer 5/6 keer geweest en na eindelijk 1.5 jaar voel ik geen tot weinig uitstraling naar me been en me rug zelf is een stuk stabieler geworden.Erg veel kennis heeft de dokter.
Erg goede aanrader voor mensen die klachten hebben.

Lilian Noermohamed een jaar geleden
Mijn arm is gebroken geweest. Ik moest één week wachten op de operatie. Na de operatie kon ik mijn arm niet meer bewegen. De volledige hand vanaf de schouder was verlamd. Het bleek dat de chirurg tijdens de operatie mijn zenuw had geraakt.
Toen werd er niets meer aan gedaan. Ik was aan mijn lot overgelaten. Via de huisarts heb ik toen Second Opinion aangevraagd. Naar aanleiding daarvan ben ik doorverwezen naar verschillende ziekenhuizen. Helaas al dat moeite had weinig baat. De arm bleef stijf en ik kon hem niet gebruiken in de dagelijkse leven. Via een collega werd ik geadviseerd om naar deze Chiropractor, doc Jahani, te gaan. Ik dacht dat het proberen moeite waard is. Na twee maanden behandeld te zijn, kon ik mijn hand weer bewegen. Koken en groente & fruit schillen kon ik weer. Na vijf maanden behandelingen was ik herkeurd voor het rijden van de auto en ik kan alweer mijn auto rijden. Dus proficiaat voor deze Chiropractor. Zeker een aanrader voor een ieder met pijn. Ik ben blij dat ik geluisterd heb naar collega en gegaan ben.

Groet,
Lilian

Michel K een jaar geleden
Binnen 2 weken waren mijn ernstige nek- schouder en rugklachten geheel verholpen door dr. Jahani. Mijn beroep is erg belastend voor mijn rug, en ik werk 5-6 dagen per week, maar ik kan het nu zonder problemen aan! En omdat ik het zo wil houden, blijf ik graag regelmatig terugkomen voor onderhoud.

Ruben Hulsebosch een jaar geleden
Toen ik binnen kwam bij dr. Jahani zat ik helemaal vast, ik kon mijn nek amper bewegen en de pijn was niet te doen. Door mijn lengte (2,02 m) en mijn zittende beroep was het tijd voor actie, dr. Jahani ging meteen aan de slag. Na een intensief behandeltraject met dagelijks diverse oefeningen voor thuis was ik binnen 3/4 weken compleet pijnvrij. Inmiddels zijn wij in het traject aan beland waar wij de spieren sterker gaan maken en ik niet meer de terugval krijg die ik vroeger altijd wel kreeg voordat ik bij dr. Jahani kwam. Nu ben ik nog elke twee weken in de praktijk voor een controle/correctie, en dit gaan we langzaam afbouwen naar verloop van tijd. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de dagelijkse oefeningen. Door de efficiënte behandelingen en snelle resultaten zal ik altijd klant blijven bij de praktijk! Ik ben erg tevreden en de praktijk is zeer zeker een aanrader!!

Marianne De Somviele een jaar geleden
Jaren lang had ik last van mijn onderrug.Door veel uren op kantoor door te brengen, werd het alleen maar erger en kreeg ik ook last van mijn nek, armen en polsen.
Na een intensieve behandeling bij Dr. Jahani ben ik volledig pijnvrij.
Mijn wervels zijn recht gezet en ik kan door middel van de oefeningen die hij mij heeft aangeleerd, zelf mijn houding corrigeren. Ook alle spanning is daardoor verdwenen.
Dr. Jahani is een integer arts die goed naar je klachten luistert en een gerichte behandeling geeft.

eline de ligt een jaar geleden
Na jarenlange nekpijn toch de stap gezet om naar een chiropractor te gaan. Had ik het maar eerder gedaan. dr Jahani is een zeer kundige man, die buiten zijn specialisatie in de chiropractie, ook op andere medische vlakken enorm bekwaam is. Bovendien iemand waarbij je je snel op je gemak voelt, wat fijn is als je er 3x per week komt voor intensieve behandeling

John Leijdekker een jaar geleden
Ik had al langdurig (vele jaren) last van mijn onderrug en had problemen o.a. met kleding aantrekken en gewoon lopen en ging constant door mijn rug heen. Kwam bij toeval bij dhr. Jahani terecht, die mijn situatie als een zwaar geval beoordeelde. Door zijn intensieve behandeling en gedisciplineerd de specifieke rugoefeningen 2x per dag (15 min per keer) uit te voeren ben ik nu hersteld tot 85 tot 90%. Ik kan ook weer hardlopen. Hij is streng en eist commitment, maar ik ben zeer tevreden over zijn deskundige diagnoses en behandelingen

Maaike Kuipers een jaar geleden
Naast de chiropractie heeft dr. Jahani dmv. acupunctuur een enorme verbetering van mijn littekenweefsel voor elkaar gekregen. Het litteken is vlakker geworden en beter doorbloed. Uitermate goed resultaat.


We value our patients' experience at Health4Life Chiropractic. If you are currently a patient, please feel free to complete the following Client Experience Questionnaire. The Questionnaire is in Adobe Acrobat format, and requires the free Acrobat Reader to view.

Download & Print Questionnaire


motivational_photo_1.jpg

Testimonials Coming Soon...

Sign up using the form below or call 020-673 1800 to make an appointment.

Office Hours

Our Regular Schedule

Monday:

8:30 am-5:30 pm

Tuesday:

8:30 am-5:30 pm

Wednesday:

8:30 am-5:30 pm

Thursday:

8:30 am-5:30 pm

Friday:

8:30 am-5:30 pm

Saturday:

9:00 am-1:00 pm

Sunday:

Closed

Location

Find us on the map

Testimonial

  • "Excellent Doctor highly recommended, known him more than 15 years,, passionate and caring."
    Afshin I.

NEWSLETTER SIGNUP

Sign up for more articles